Muziekfestival


17,18,19 Juni 2022

Muziekfestival

 

Surfplas Krimpen aan de Lek

Programmering volgt

Sponsoring

Op het terrein bij de Surfplas te Krimpen aan de Lek komen een grote tent en een buiten podium waar diverse lokale bands met verschillende muziekstijlen optreden. Natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en zijn er diverse eettentjes. Daarnaast zijn er op zaterdagmiddag activiteiten voor de kinderen, zoals schminken, karaoke, poffertjes en springkussens.

Wij willen van SURFROCK een onvergetelijk evenement maken, maar daar hebben wij uw hulp heel hard bij nodig.

Het festival wordt geheel belangeloos georganiseerd, zonder winstoogmerk. De bands spelen gratis en de organisatie draait volledig op vrijwilligers; dit waren er vorig jaar 60. De entree willen wij – net als voorgaande jaren – gratis houden, zodat iedereen in de gelegenheid is om te komen. Zo hopen wij iedereen in de gemeente Krimpenerwaard on omgeving een fantastisch weekend te kunnen aanbieden.

Natuurlijk worden er kosten gemaakt voor de huur van de tenten, sanitaire voorzieningen, horeca materiaal, stroom, licht, geluid en reclame, daarom hebben wij hulp van sponsoren nodig. Met uw donatie wordt u officieel sponsor van SURFROCK 2022 en wordt uw naam met bedrijfslogo vermeld op onze website en Facebookpagina. Ook wordt uw naam vermeld tijdens het festival.

Op grond van de publiciteit die wij met advertenties, radioreclame, mailings, sociale media en vrije publicatie weten te genereren en uit ervaring van de voorgaande jaren durven wij te voorspellen dat er op SURFROCK over het hele weekend minimaal 2500 mensen aanwezig zullen zijn.

Dat uw naamsbekendheid hierdoor een aanzienlijke impuls zal krijgen, hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen.

Wat krijgt u voor uw bijdrage:

Iedere sponsor, groot of klein, financieel of d.m.v. producten wordt vermeld op onze website en facebookpagina.

Vanaf € 250,=: uw logo met een link naar uw website/facebookpagina wordt vermeld op onze website en facebookpagina en u mag een vlag of banner afgeven, deze wordt neergezet cq opgehangen op het evenementen terrein en blijft het gehele evenement zichtbaar voor onze bezoekers. Tevens ontvangt u ter waarde van € 50,- muntjes welke te besteden zijn tijdens het festival.

Vanaf € 500,= (u wordt dan betiteld als Hoofdsponsor): uw logo met een link naar uw website/facebookpagina wordt vermeld op onze website en facebookpagina, u mag een vlag of banner afgeven, deze wordt neergezet cq opgehangen op het evenementen terrein en blijft het gehele evenement zichtbaar voor onze bezoekers. Tevens ontvangt u ter waarde van € 100,- muntjes welke te besteden zijn tijdens het festival.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als sponsor, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken.