Kindermiddag

Naast de vele bands die komen spelen, worden er op zaterdag allerlei activiteiten georganiseerd voor  kinderen. Ook zijn er weer gratis poffertjes!

Poppentheater

Dit poppentheater is maar liefst 7 meter breed en met grote poppen  zodat de voorstelling goed te volgen is voor iedereen.
Prins Joris wilt graag trouwen met Prinses Anne maar de boze tovenaar wilt dat ook. De boze tovenaar heeft een gemeen plannetje en daarom moet hij met haar trouwen.
Gelukkig krijgt Prins Joris hulp van de Nar die behalve grappig, ook soms slimme plannen heeft. Uiteindelijk bepaald de koning wie met zijn dochter gaat trouwen.
Bij deze voorstelling kunnen de kinderen niet stil blijven zitten en ook spelen de kinderen een belangrijke rol in dit avontuur.

Schminken

Wil jij voor 1 dag die mooie prins, prinses, vlinder, tijger of .... verzin het maar.... zijn. Dat kan!!! want tussen 12:00 en 15:30 zitten de schminksters klaar om iedereen die dit wil te schminken.

Kinderkaraoke

Dit jar kunnen ook dekinderen zich laten horen op het Surfrock festival. Zing mee met de kinderkaraoke!

Poffertjes

De kinderen tot ong. 12 jaar mogen gratis een portie poffertjes komen halen. Als oudere broertjes en zusjes, de pappa's, mamma's, opa's, oma's en alle andere volwassen mensen ook graag van de poffertjes mee willen eten is dit tegen betaling ook mogelijk.