Muziekfestival


17,18,19 Juni 2022

Muziekfestival

17,18,19 Juni 2022

Surfplas Krimpen aan de Lek

Programmering volgt

Zondag 16:55 - 17:50: Sound of NJOY

  • Starttijd: 16:55
  • Eindtijd: 17:50

Sound of NJOY , de muzikale omlijsting in soul, lagu-lagu , rock en country voor uw feest of evenement.Muzikanten die hun jarenlange podiumervaring en enthousiasme op het publiek overbrengen en uw meevoeren naar feestelijke sferen.

Een optreden van Sound of N'JOY moet een feest zijn waarbij de inbreng van het publiek in o.a. samenzang van bekende muzieknummers een vast onderdeel ervan is.
 
Muzieknummers uit de jaren 60, 70 met vooral de nadruk op Soul en rock zijn favoriet. Maar ook country en lagu-lagu Ambon muzieknummers kunt u ook tijdens de optredens van Sound of NJOY horen.
 
Alle bandleden zingen de meerstemmige koren en tevens ook solo. Het gevarieerde aanbod van de aanwezige zangstemmen maakt dat hierdoor de Sound of N'JOY ontstaat.
 
De afwisseling van diverse muziekgenres van Soul ,Rock , Country tot Lagu-Lagu Ambon , Indo Rock tot Keroncong is het kenmerk van Sound of N'JOY.
 
De rijke muziek- en podiumervaring van de bandleden is een bron waaruit geput wordt om aan de wensen van het publiek te voldoen .