Muziekfestival


17,18,19 Juni 2022

Muziekfestival

17,18,19 Juni 2022

Surfplas Krimpen aan de Lek

Programmering volgt

Zaterdag 12:00 - 15:30: Kinderprogramma

  • Starttijd: 12:00
  • Eindtijd: 15:30

Naast de vele bands die komen spelen, worden er op zaterdag allerlei activiteiten georganiseerd voor  kinderen. Ook zijn er weer gratis poffertjes!

Ballonnenfestijn

Het poppentheater is dit jaar verhinderd. Maar we hebben daarvoor in de plaats ballonnenfestijn. Ballonartiest - Picobello.

Behalve dat hij de mooiste en uitzonderlijke ballonfiguren maakt is hij ook een eerste klas entertainer. Iedereen staat altijd verbaast te kijken hoe snel hij van een paar ballonnen iets moois maakt. Hij is geen ballonnen clown maar je hoeft geen rode neus te hebben on iedereen te vermaken. Omdat hij een kar vol voorbeelden heeft staan kunnen de kinderen makkelijker kiezen. Uiteraard is bijna alles mogelijk. Maar ook zal hij tussendoor wat van zijn goochelkunsten laten zien.

Schminken

Wil jij voor 1 dag die mooie prins, prinses, vlinder, tijger of .... verzin het maar.... zijn. Dat kan!!! want tussen 11:30 en 14:30 zitten de schminksters klaar om iedereen die dit wil te schminken.

Kinderkaraoke

Dit jaar kunnen ook de kinderen zich laten horen op het Surfrock festival. Zing mee met de kinderkaraoke!

Poffertjes

De kinderen tot ong. 12 jaar mogen gratis een portie poffertjes komen halen. Als oudere broertjes en zusjes, de pappa's, mamma's, opa's, oma's en alle andere volwassen mensen ook graag van de poffertjes mee willen eten is dit tegen betaling ook mogelijk.